Dumfries en De Vrij verliezen met Internazionale in eigen huis van Fiorentina

Andre Onana is niet blij
Andre Onana is niet blijAFP
Internazionale heeft in de Serie A verzuimd de tweede plaats over te nemen van Lazio. De club uit Milaan verloor in eigen huis met 1-0 van Fiorentina.

De ploeg van coach Simone Inzaghi blijft met 50 punten op de derde plaats staan, maar kan worden ingehaald door AC Milan dat zondag speelt bij koploper Napoli. Lazio heeft 2 punten meer dan Inter en Napoli heeft er 21 meer.

Rebound

Inter startte met international Denzel Dumfries. Stefan de Vrij begon op de bank, maar viel na rust in. Romelu Lukaku miste voor de thuisploeg aan het begin van de tweede helft een enorme kans en vlak daarop scoorde Fiorentina.

Uit een corner kopte Arthur Cabral hard in. Doelman André Onana kon de bal nog met een hand keren, maar de rebound met het hoofd van Giacomo Bonaventura was voor de voormalige sluitpost van Ajax onhoudbaar.

Inter slaagde er in de slotfase niet meer in kansen te creëren. Zo verloor de ploeg die zich wel heeft geplaatst voor de kwartfinales in de Champions League voor de vierde keer in vijf wedstrijden in de Serie A.