Dusan Vlahovic laat Juventus in blessuretijd ontsnappen

Dusan Vlahovic laat Juventus in blessuretijd ontsnappenANP
Dusan Vlahovic heeft Juventus aan een zwaarbevochten uitzege op Salernitana geholpen. De spits uit Servië tekende in blessuretijd voor de winnende treffer in Salerno (1-2).

Giulio Maggiore bracht de nummer laatst van de Serie A in de 39e minuut verrassend op voorsprong. Samuel Iling maakte in de 65e minuut gelijk voor Juventus, dat door de nipte zege een achterstand van 2 punten op koploper Internazionale houdt.

Internazionale won zaterdag met veel moeite van Hellas Verona (2-1). Davide Frattesi maakte pas in de blessuretijd de winnende treffer. Verona miste vervolgens nog een strafschop. Denzel Dumfries had een basisplaats bij de lijstaanvoerder. Zijn ploeggenoten Stefan de Vrij en Davy Klaassen bleven op de bank.