Inter wint makkelijk van Lecce in eigen huis en boekt eerste zege dit seizoen

Inter wint met 2-0 en pakt de eerste zege van het seizoen
Inter wint met 2-0 en pakt de eerste zege van het seizoenProfimedia
Kampioen Inter Milan versloeg Lecce zaterdag thuis met 2-0 in de Serie A. Doelpunten van Matteo Darmian en Hakan Calhanoglu bezorgden de ploeg van Simone Inzaghi hun eerste overwinning van het seizoen.

Darmian zette Inter binnen vijf minuten op voorsprong nadat de bal voor de voeten van de verdediger stuiterde en met een rake kopbal de bal in de verre hoek plaatste. Calhanoglu verdubbelde de voorsprong voor de gastheren vanaf de stip in de 69e minuut, nadat Inter een penalty had gekregen voor een overtreding van Kialonda Gaspar op Marcus Thuram.

Inter, dat afgelopen weekend met 2-2 gelijkspeelde bij Genoa, staat nu voorlopig bovenaan met vier punten.