Invallende Noslin goud waard voor winnend Lazio met snel doelpunt

Tijjani Noslin scoorde geen minuut na te zijn ingevallen tegen Torino.
Tijjani Noslin scoorde geen minuut na te zijn ingevallen tegen Torino.Paolo Giuliani/NurPhoto/Shutters / Shutterstock Editorial / Profimedia
Tijjani Noslin heeft met een doelpunt bijgedragen aan de uitzege van Lazio op Torino (3-2). De vleugelaanvaller uit Amsterdam, overgekomen van Fortuna Sittard, maakte in de slotfase het derde doelpunt voor de bezoekers. De invaller stond nog geen minuut in het veld toen hij scoorde.

Noslin en Lazio komen op 24 oktober FC Twente tegen in de Grolsch Veste. Komende week spelen de Romeinen hun tweede Europa League-duel van het seizoen tegen het Franse OGC Nice.

Torino slaagde er niet in de koppositie te heroveren. De ploeg heeft een achterstand van 1 punt op Juventus, de lijstaanvoerder die zaterdag bij Genoa won (0-3). AC Milan en Internazionale volgen Juventus ook op 1 punt.

Napoli kan zondagavond alleen aan kop van de Serie A komen. De ploeg uit Napels moet daarvoor winnen van Monza.