Juventus komt na zege op PSV niet verder dan doelpuntloos gelijkspel tegen Napoli

Juventus komt na zege op PSV niet verder dan 0-0 tegen Napoli
Juventus komt na zege op PSV niet verder dan 0-0 tegen NapoliAlessandro Di Marco / EPA / ANP
Juventus is vier dagen na de overwinning op PSV in de Champions League (3-1) niet verder gekomen dan een doelpuntloos gelijkspel tegen Napoli. Het was voor de ploeg van Oranje-international Teun Koopmeiners de derde 0-0 in de Serie A op rij.

De keepers van beide ploegen hoefden in de teleurstellende eerste helft zelden in actie te komen. Napoli-doelman Alex Meret viel vooral op omdat hij tien minuten voor de rust geblesseerd naar de kant moest. Zijn vervanger Elia Caprile zag in de tweede helft Matteo Politano en Koopmeiners over schieten. De Nederlander speelde de gehele wedstrijd.

Napoli staat na vijf wedstrijden met 10 punten op de derde plaats. Nummer 4 Juventus heeft 1 punt minder behaald.