Juventus voorlopig koploper in Serie A na ruime zege achter gesloten deuren op Genoa

Vlahovic scoorde tweemaal
Vlahovic scoorde tweemaalItaly Photo Press / Zuma Press / Profimedia
Aanvaller Dusan Vlahovic heeft zaterdag met twee doelpunten Juventus aan een 3-0 zege op Genoa geholpen. De ploeg van Thiago Motta staat nu bovenaan in de Serie A.

Vlahovic schoot eerst raak vanaf de stip raak nadat Juventus na rust een strafschop kreeg voor een handsbal en de Serviër scoorde daarna nog een keer in de 55e minuut vanuit een moeilijke hoek. Invaller Francisco Conceicao bezegelde de overwinning met een lage, one-touch-afwerking in de slotfase.

De wedstrijd in Genua werd achter gesloten deuren gespeeld nadat meer dan 50 mensen gewond waren geraakt door gewelddadigheden door het publiek tijdens het Coppa Italia-duel tussen Genoa en stadsgenoot Sampdoria, dat uitkomt in de Serie B.

Statistieken
StatistiekenFlashshare

Driemaal 0-0

Juventus, dat elk van zijn laatste drie competitiewedstrijden met 0-0 gelijkspeelde, staat bovenaan met 12 punten uit zes wedstrijden, één punt voor op het op de tweede plaats staande Torino, dat zondag Lazio ontvangt.