Kampioen Inter Milan herstelt zich van nederlaag in stadsderby met zege tegen Udinese

Frattesi viert de 1-0 met zijn teamgenoten
Frattesi viert de 1-0 met zijn teamgenotenANDREA PATTARO / AFP
Inter heeft zich hersteld van de nederlaag tegen stadgenoot AC Milan in de Serie A. De landskampioen van Italië won de uitwedstrijd tegen Udinese met 3-2.

Inter staat door de zege net als Milan en Torino op 11 punten. Milan won vrijdag met 3-0 van Lecce. Torino ontvangt zondag Lazio. Udinese blijft op 10 punten staan.

Statistieken
StatistiekenFlashshare

Davide Frattesi zette Inter al in de eerste minuut op 1-0. Christian Kabasele zorgde na ruim een half uur voor de gelijkmaker, maar Inter ging toch met voorsprong de rust in. Lautaro Martínez scoorde in de extra tijd van de eerste helft en maakte vlak na de rust zijn tweede. In de slotfase zorgde Lorenzo Lucca nog voor de tweede treffer voor Udinese.

Stefan de Vrij viel in de tweede helft in bij Inter, Jurgen Ekkelenkamp bij Udinese. Denzel Dumfries bleef op de bank bij Inter.