Koploper Juventus als enige ploeg nog zonder puntenverlies na zege op Verona

Dusan Vlahovic was tweemaal trefzeker tegen Verona
Dusan Vlahovic was tweemaal trefzeker tegen VeronaAlessandro Sabattini / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP
Juventus heeft de koppositie in Italië gepakt. De formatie van de nieuwe trainer Thiago Motta won de uitwedstrijd bij Hellas Verona met 3-0. De ploeg uit Turijn is als enige in de Serie A nog zonder puntenverlies.

Juventus, dat in zijn eerste duel met 3-0 te sterk was voor Como, heeft 6 punten na twee wedstrijden. Hellas Verona staat met 3 punten op de tiende plaats.

Na goed werk van Kenan Yildiz schoot Dusan Vlahovic in de 28e minuut tussen drie verdedigers de openingstreffer namens Juventus binnen. De Servische spits leek tien minuten later ook een kopbal van Nicolò Savona op de lijn binnen te knikken, maar het doelpunt werd toegekend aan de Italiaan, 0-2. Vlahovic maakte na rust alsnog zijn tweede treffer door een strafschop te benutten.

De Nederlander Elayis Tavsan bleef de hele wedstrijd op de bank bij de thuisploeg.