Napoli boekt dankzij magistrale actie van Osimhen zege op Cagliari

Napoli viert de late goal van Kvaratskhelia
Napoli viert de late goal van KvaratskheliaEPA
Regerend kampioen Napoli heeft in de Serie A een nipte zege geboekt op Cagliari. Het winnende doelpunt werd in de 75e minuut gemaakt door de Georgiër Khvicha Kvaratskhelia.

De Nigeriaanse Victor Osimhen maakte met een kopbal pas in de 69e minuut de 1-0. Napoli kon maar kort genieten van de voorsprong, want in de 72e minuut volgde de gelijkmaker van Leonardo Pavoletti, na een voorzet van Zito Luvumbo.

(App-gebruikers, bekijk hier de 2-1 van Kvaratskhelia)

Napoli staat op de vierde plaats in de Italiaanse voetbalcompetitie, Cagliari op plaats 16. Internazionale is de koploper, met 11 punten meer dan Napoli.

De wedstrijd begon een half uur later dan gepland omdat er twijfels over de veiligheid van het stadion Diego Armando Maradona in Napels. De toeschouwers mochten niet naar binnen omdat het zo hard waaide. Na een inspectie van het dak gingen de poorten toch open.