Paulo Dybala helpt AS Roma met hattrick aan zege op Torino

Paulo Dybala tekende voor alle treffers van de thuisploeg
Paulo Dybala tekende voor alle treffers van de thuisploegAFP
Vier dagen na de uitschakeling van Feyenoord in de Europa League heeft AS Roma een 3-2-overwinning geboekt op Torino. Paulo Dybala tekende voor alle treffers van de thuisploeg. Roma-verdediger Dean Huijsen maakte een eigen doelpunt.

Dybala opende in de 42e minuut de score vanaf 11 meter, waarna Duvan Zapata twee minuten later Torino langszij bracht door tussen twee verdedigers raak te koppen, 1-1. Dybala herstelde na een klein uur de marge met een afstandsschot, waarna hij vanuit een moeilijke hoek de 3-1 maakte. De bij Roma ingevallen Huijsen werkte twee minuten voor tijd de 3-2 in zijn eigen doel.

Bij Roma ontbrak Rick Karsdorp, terwijl Torino-verdediger Perr Schuurs nog niet is hersteld van een knieoperatie.

Roma staat op de zesde plaats in de Serie A. Fiorentina en Lazio, de nummers 8 en 7 van de ranglijst, spelen later op maandag tegen elkaar in Florence. Torino staat tiende.