Promovendus Parma zet goede start voort en verrast met overwinning op AC Milan

Parma won verrassend met 2-1 van Milan
Parma won verrassend met 2-1 van MilanProfimedia
Het gepromoveerde Parma boekte zaterdag een verrassende 2-1 overwinning op AC Milan in de Serie A. Parma heeft daardoor al vier punten uit twee wedstrijden. AC Milan is slecht begonnen aan het seizoen en heeft nog maar één punt.

Parma verraste Milan met een vroege openingstreffer via Dennis Man, die na 83 seconden met zijn eerste balcontact toesloeg. Christian Pulisic maakte in de 66e minuut gelijk voor Milan, nadat Rafael Leao een dieptepass had gegeven op de Amerikaanse middenvelder die van dichtbij afrondde. Parma sloeg echter terug via invaller Matteo Cancellieri die de thuisploeg tien minuten later weer op voorsprong schoot.

Milan, dat vorig weekend in de seizoensopener met twee doelpunten een 2-2 gelijkspel uit het vuur sleepte, staat 16e met één punt.