Reijnders en AC Milan verzieken debuut Lukaku en winnen topper van AS Roma

Olivier Giroud viert zijn openingstreffer tegen Roma
Olivier Giroud viert zijn openingstreffer tegen RomaEPA
AC Milan heeft de uitwedstrijd bij AS Roma gewonnen. De Milanezen van coach Stefano Pioli wonnen in Rome met 2-1 van de ploeg van coach José Mourinho. Milan heeft na drie duels 9 punten. Roma heeft pas 1 punt.

Olivier Giroud opende in de 9e minuut de score voor Milan, waar Tijjani Reijnders in de basis stond. De Fransman benutte een strafschop. Rafael Leão zorgde in de tweede helft voor de grotere voorsprong voor de bezoekers.

Leonardo Spinazzola scoorde in de blessuretijd nog voor de thuisploeg, waar Rick Karsdop de hele wedstrijd op de bank bleef. Aanwinst Romelu Lukaku viel in de tweede helft in bij Roma, maar kon zijn ploeg niet aan een treffer helpen.

Jovic komt Milan versterken

AC Milan lijfde vrijdagavond nog Luka Jovic in. De 25-jarige Servische aanvaller die overkomt van Fiorentina, moet de coach meer mogelijkheden opleveren in de frontlinie. Hij tekende voor een jaar in San Siro. Jovic zat in Rome nog niet in de selectie van Pioli.