Albanië zet Groep 1 in League B op de kop door in Tbilisi nipt te winnen van Georgië

Indrit Tuci, speler van Sparta Praag, gaf de beslissende assist
Indrit Tuci, speler van Sparta Praag, gaf de beslissende assistProfimedia
Groep 1 in League B ligt weer helemaal open na de verrassende 1-0 overwinning van Albanië in Georgië. Een paar dagen geleden verloor Georgië met dezelfde cijfers van Oekraïne, waardoor hun koppositie in gevaar is.

Tsjechië kan bij een gelijkspel of overwinning later op de avond tegen Oekraïne in het Poolse Wrocław de eerste plaats overnemen. Voor die wedstijd hebben Georgië, Tsjechië en Albanië alle drie zes punten. Oekraïne kan ook goede zaken doen en komt bij een overwinning op hetzelfde puntenaantal als hun groepsgenoten.

Statistieken
StatistiekenFlashshare

Georgië had de overhand in Tbilisi en verdiende een doelpunt, maar vlak na rust namen de bezoekers de leiding. Kristjan Asllani schoot knap binnen op aangeven van Indrit Tuci. De wedstrijd werd gefloten door Danny Makkelie. Hij gaf na rust vijf gele kaarten, waaronder één aan de bondscoach van Georgië, Willy Sagnol.