Duitse bondscoach Julian Nagelsmann genoot van 'zeer vermakelijk' duel met Nederland

Julian Nagelsmann zag zijn ploeg op achterstand en op voorsprong komen in AmsterdamANP MAURICE VAN STEEN
Bondscoach Julian Nagelsmann heeft genoten van een "zeer vermakelijke" editie van Nederland - Duitsland in de Nations League (2-2). "Beide teams waren verdedigend iets te kwetsbaar, maar daardoor was het een spannende en open wedstrijd", zei de coach in Amsterdam voor de camera van het Duitse RTL.

Duitsland kwam al in de tweede minuut achter, maar pakte met twee treffers aan het slot van de eerste helft de voorsprong. Denzel Dumfries bracht Oranje vlak na rust langszij. "We verdienden het om terug te komen. Aan het eind waren we ook weer dichter bij een doelpunt", aldus de oud-trainer van onder meer Bayern München.

Nagelsmann was niet te spreken over de Italiaanse scheidsrechter Davide Massa. "We hadden een grote kans die in de laatste seconde werd afgefloten. Hij floot aan beide kanten niet goed. Ik vond het ook een duidelijke penalty voor Jamal (Musiala)", beklaagde de Duitser zich.