Argentinië wint in Jakarta zonder sterspeler Lionel Messi met 2-0 van Indonesië

Nicolas Ivan Gonzalez (L) snelt voorbij Asnawi Mangkualam Bahar
Nicolas Ivan Gonzalez (L) snelt voorbij Asnawi Mangkualam BaharAFP
De Argentijnse voetballers hebben zonder sterspeler Lionel Messi Indonesië in een vriendschappelijke wedstrijd met 2-0 verslagen.

De Indonesische doelman kreeg in de eerste helft vijftien schoten van de Argentijnen te verwerken. Maar alleen Leandro Paredes slaagde erin hem te passeren. Zijn fraaie schot was onhoudbaar voor de keeper. In de 55e minuut maakte Cristian Romero er 2-0 van in het Bung Karnostadion in de Indonesische hoofdstad Jakarta.

Marc Klok

Bij Indonesië deed de Amsterdammer Marc Klok mee, die zich heeft laten naturaliseren tot Indonesiër.

Vorige week won wereldkampioen Argentinië mede dankzij een doelpunt van Messi met 2-0 van Australië. Messi, die een contract heeft getekend bij de Amerikaanse club Inter Miami, kreeg toestemming om eerder op vakantie te gaan.