Opnieuw Real Madrid-speler geblesseerd: Vinicius valt in eerste helft uit bij Brazilië

Vinicius met fysieke problemen tegen Colombia
Vinicius met fysieke problemen tegen ColombiaProfimedia
Vinicius Jr. heeft in de WK-kwalificatiewedstrijd van zijn land Brazilië tegen Colombia een blessure opgelopen. Al in de eerste helft liet de Real Madrid-aanvaller zich wisselen.

Vinicius had Gabriel Martinelli in de vierde minuut in staat gesteld om de 1-0 te maken voor de Goddelijke Kanaries, maar moest zich na 27 minuten spelen laten vervangen.

Nieuwe tegenslag

Het is een nieuwe tegenslag voor zijn club Real Madrid, dat eerder deze week al slecht nieuws kreeg over Frans international Eduardo Camavinga. De middenvelder raakte op een training van het Franse elftal geblesseerd en ligt er naar verluidt de rest van het kalenderjaar uit.

Voor Vinicius geldt dat hij zal moeten wachten op medische tests, maar de verwachting is dat hij volgende week tegen Argentinië er niet bij zal zijn voor Brazilië, dat de wedstrijd tegen Colombia met 2-1 verloor. Vinicius' vervanger Joao Pedro van Brighton maakte zijn debuut voor zijn land, Arsenal-aanvaller Martinelli scoorde zijn eerste interlandoelpunt.