West Ham United in volgende ronde FA Cup tegen Manchester United na zege op Derby CountyAFP
West Ham United is doorgedrongen tot de vijfde ronde van de FA Cup na een reguliere 2-0 overwinning op Derby County, uitkomend in de League One.

Een volley van dichtbij van Jarrod Bowen zette de Premier League-ploeg in de 10e minuut op voorsprong. Vijf minuten na de pauze gaf de spits een voorzet aan spits Michail Antonio voor een tweede doelpunt.

West Ham won vervolgens op comfortabele wijze zonder veel kansen weg te geven, waardoor het volgende maand in de vijfde ronde tegen Manchester United mag spelen.